Violenţă extremă pe străzile Reşiţei din cauza etnobotanicelor!

explo 1000x200

Un puşti de 15 ani e implicat într-o tâlhărie care a avut loc în mijlocul străzii ca urmare a unei tranzacţii cu etnobotanice!

Express de Banat a scris în exclusivitate despre incidentele şocante ce au avut loc în seara zilei de 26 august, la barul Tom & Jerry din Reşiţa. Un tânăr a fost pur şi simplu călcat în picioare de alţi patru, dintre care unul înarmat cu o sabie, iar altul ţinând în lesă un câine foarte agresiv. Totul ar fi plecat, după cum apare în materialul de urmărire penală, de la nişte etnobotanice pe care victima, Ion Simion, i le-ar fi vândut unuia dintre agresori, Adrian Chiş, zis Ţaco. Drogurile nu ar fi fost pe măsura aşteptărilor acestuia din urmă, astfel că a pus mâna pe sabie şi a plecat alături de alţi trei amici să-şi ia banii înapoi, considerându-se tras în piept.

Scenele extrem de violente i-au şocat până şi pe procurori, mai ales că printre protagonişti se află şi un puşti de numai 15 ani. Este vorba despre Denis Ionuţ Panacea, un elev din clasa a IX-a al Şcolii Generale Aurora din Reşiţa. „Sunt de remarcat şi determinarea şi violenţa deosebită de care a dat dovadă inculpatul minor Panacea în săvârşirea faptelor. Astfel, şi acest inculpat a aplicat lovituri dure şi repetate părţii vătămate, în zona capului, feţei şi trunchiului, aplicând aceste lovituri şi ulterior momentului în care victima cade pe asfalt, în urma loviturilor primite. Totodată, din înregistrările video se remarcă faptul că inculpatul Panacea, în unele momente, observând că nu reuşeşte să aplice părţii vătămate unele lovituri, se strecoară printre inculpaţii Adrian Chiş şi Ioan Bugeag, pentru a-şi face loc în scopul lovirii de cât mai multe ori a victimei, care, la acel moment, era deja inconştientă”, au reţinut procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa.

Adrian Chiş, Denis Panacea, Ioan Alin Bugeag şi David Raţiu sunt judecaţi pentru tâlhărie calificată şi alte infracţiuni.

 

CITEŞTE ŞI: Tâlhărie cu săbii şi câini agresivi pentru etnobotanice de proastă calitate!