Vina pentru pierderea guvernării nu este a Vioricăi Dăncilă, ci a lui Dragnea!

În conjunctura actuală, PSD Caraș-Severin se aștepta la lovitura primită în urma moțiunii de cenzură. Exista posibilitatea ieșirii de la guvernare. Președintele executiv al filialei județene, Luca Mălăiescu, spune că până la urmă este mai bine pentru partid.

Presiunea pe partid scade considerabil și se mută în alte tabere acum, în cea a Partidului Național Liberal, dacă poate să formeze un Guvern monocolor.

Noi cu certitudine vom avea de câștigat. Politic pe noi ne-ar avantaja ca PNL să vină cât mai repede la Guvernare să dovedească, pentru că sunt așteptări din partea cetățenilor și să dovedească că nu înșală aceste așteptări. Eu spun că nu vor putea să dovedească. Avându-l pe Ludovic Orban premier și cu câțiva miniștri pe care i-au propus în viitorul Guvern, acum, ca simplu cetățean, spun că va fi un Guvern mai slab decât al PSD”, a declarat Luca Mălăiescu.

Președintele executiv al PSD Caraș-Severin spune că vina pentru prestația Guvernului PSD nu îi aparține Vioricăi Dăncilă, ci în mare parte lui Liviu Dragnea, pentru că atunci când câștigi alegerile cu 46% cu tot cu redistribuiri și schimbi doi prim-miniștri în timpul Guvernării, schimbi 70 de miniștri este o strategie prost gândită.

Și la nivel județean în PSD sunt mute semne de întrebare, mai ales din partea primarilor pentru că sunt proiecte neachitate, spune Luca Mălăiescu:

Încă sunt proiecte de investiții pe programul PNDL 2 neachitate, avem Fondul de Investiții, unde de exemplu și Oțelu Roșu are un proiect. Cu toate acestea nu a fost cutremur așa cum se așteptau alții”, ne-a declarat Luca Mălăiescu, primar al orașului Oțelu Roșu și președinte executiv al PSD Caraș-Severin.