Programul Timișoara – Capitală Europeană a Culturii 2023 primește bani

stiri timisoara capitala europeana a culturii 2023 tm2023
Stiri publicitate la Iulius Mall Timisoara po 1000x100px (3) Stiri si Publicitate din Baile Herculane pentru Timisoara si Resita untitled design set 970x90 px

Ministerul Culturii va aloca, în scurt timp, unsprezece milioane de lei pentru susținerea programului Timișoara – Capitală Europeană a Culturii 2023.

Raluca Turcan, noul ministru al Culturii, a declarat, în ultima vizită realizată la Timișoara, că vin bani pentru susținerea programului TM2023. Este vorba de sumele restante pe care Guvernul le are de achitat.

Am dorit să-i asigur pe organizatorii și partenerii proiectului Timișoara – Capitală Europeană a Culturii 2023 că angajamentele Ministerului Culturii față de acest proiect vor fi respectate, cu toate că am găsit bugetul alocat acestui proiect prejudiciat cu aproximativ 6,5 milioane de lei. Deficitul consta, pe lângă banii care nu existau fizic alocați pentru componenta dedicată Asociației Timișoara – Capitală Europeană a Culturii, existau și întârzieri la plată, atât față de Primăria Timișoara, cât și pentru Consiliul Județean Timiș, pentru proiectele de investiții”, a afirmat Raluca Turcan.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
Stiri din Timisoara Capitala Europeana Culturala, evenimentele continua si in 2024 1000x100 edb

În total, Ministerul Culturii va aloca Timișoarei, în scurt timp, unsprezece milioane de lei.

Cel mai târziu la data de 1 august contractul cu Asociația Timișoara – Capitală Europeană a Culturii, în valoare de aproximativ 6,5 milioane de lei va fi semnat. De asemenea, investițiile Ministerului Culturii pentru Consiliul Județean Timiș, în valoare de aproximativ 4,5 milioane de lei, vor putea găsi acoperire din transferul pe care-l vom face cel mai târziu la începutul lunii august. În același timp, anunț că în timpul mandatului scurt pe care-l am am reușit să fac plata și către componenta de investiții pentru proiectele culturale ale Primăriei Timișoara”, a detaliat Raluca Turcan.

Stiri si Publicitate Timisoara, Resita, Hotel Versay aprilie 980x120 px Stiri din Resita si Timisoara banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/