VIDEO/FOTO: Concert fabulos Direcţia 5, la Oraviţa! Primarul Ursu a încurcat-o rău de tot!

Oraviţa a găzduit încă un show de excepţie. Orăviţenii spun că a fost cel mai bun concert care a avut loc vreodată în oraş.

Zilele Oraviţei au fost şi anul acesta sărbătorite cu mare fast pe platoul din spatele gării oraşului. Aşa cum au obişnuit în ultima vreme, autorităţile locale au adus pe scenă ce a fost mai bun: Nicu Novac, cap de afiş în prima seară, Lora, Ruby şi simpaticul CRBL, în cea de-a doua, pe DJ Sava şi Raluka în ultima. Înainte de focul de artificii, mii de oameni au fost aduşi în extaz de una din cele mai apreciate formaţii româneşti.

Edilul-şef al Oraviţei este pus în mare dificultate după ce în ultimii doi ani a invitat la zilele oraşului două dintre cele mai mari trupe ale momentului în România. Dacă anul trecut au cântat pentru orăviţeni cei de la Holograf, anul acesta a fost rândul Direcţiei 5, o trupă ce nu mai are nevoie de alte prezentări. Problema este că, pentru la anul, opţiunile administraţiei locale sunt mult mai puţine, în condiţiile în care pretenţiile sunt cel puţin la fel de mari, cetăţenii oraşului fiind învăţaţi cu muzică de cea mai bună calitate. Show de nivelul trupelor lui Dan Bittman şi Cristi Enache nu fac prea mulţi în România, astfel că primarul Dumitru Ursu a rămas pe gânduri imediat după căderea cortinei. „Nu ştiu ce vom aduce la anul. Poate doar Loredana şi Horia Brenciu să se ridice la acelaşi nivel. Vom vedea. Mă bucur că orăviţenilor le-a plăcut spectacolul celor de la Direcţia 5 şi al celorlalţi artişti şi le promit surprize la fel de frumoase şi în continuare”, a spus edilul-şef.

Revenind la concertul Direcţia 5, se poate spune fără niciun fel de exagerare că a fost fabulos. Timp de două ore, Cristi Enache a ţinut în delir mii de orăviţeni, reşiţeni, caransebeşeni şi locuitori din zonă. Nicu Damalan, probabil cel mai bun chitarist din ţară, a electrizat publicul şi, cel mai probabil, şi pe primarul Reşiţei, Mihai Stepanescu, prezent şi el la recitalul Direcţiei 5. Dacă i-a plăcut cum sună, atunci sigur că, la anul, şi la Zilele Reşiţei vom auzi o chitară electrică, o trupă adevărată de live şi mai puţine dive pe CD.