VIDEO. Tâlharie ca-n filme, în Timiș! 5 persoane cu fețele acoperite au intrat cu forța în casa unui bărbat și l-au agresat

stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Cinci bărbați sunt cercetați de polițiștii timișeni pentru tâlhărie calificată după ce în noaptea de 30 spre 31 decembrie 2021 au intrat în casa unei persoane în vârstă de 77 de ani din localitatea Brestovăț, au agresat-o, i-au furat bani și zeci de kilograme de mâncare. 

Cei 5 aveau fețele acoperite când au intrat cu forța în casa bărbatului din Brestovăț, spun polițiștii. L-au agresat fizic și l-au legat de mâini și de picioare, apoi au furat 28.600 de lei, două motofierăstraie și 40 de kg. de produse alimentare.

„La data de 31 decembrie 2021, în urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, politiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Timiș au identificat doi dintre bărbații bănuiți de comiterea faptei, despre care existau informații că urmează să părăsească țara, fapt pentru care a fost organizată o acțiune de depistarea a acestora, iar, concomitent cu această activitate, au fost efectuate 3 percheziții domiciliare. La data de 1 ianuarie 2022, în urma activităților desfășurate, au fost depistați în Timișoara doi bărbați, în vârstă de 31 și 32 de ani, bănuiți de comiterea faptei. În urma perchezițiilor domiciliare, au fost depistate și recuperate două motofierestraie, o parte din produsele alimentare și 3.600 de lei.”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

În urma audierilor, cei doi au fost retinuți și introduși în arestul IPJ Timis. În 2 ianuarie 2022, magistrații au dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

Cercetările au fost extinse și cu privire la cele trei persoane rămase nedepistate. La 4 ianuarie 2022, polițiștii au reușit depistarea acestora, în Timișoara. Cei trei bărbați, de 22, 42 și 51 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore și urmează să fie introduși în arestul IPJ Timiș. În 5 ianuarie vor fi prezentați magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive.

UPDATE. Magistrații au dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile față de bărbații de 22 și 42 de ani și măsura controlului judiciar pentru 60 de zile față de bărbatul de 51 de ani. Activitățile au fost desfășurate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj și au beneficiat de sprijinul de specialitate al Brigăzii de Operațiuni Speciale. La activități au participat și luptători din cadrul SAS Timiș.

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/