VIDEO: Super petrecere la Revelionul sârbesc

explo 1000x200

Credincioşii ortodocşi pe stil vechi au păşit în Noul An în noaptea de luni spre marţi, sârbii din Banat chefuind cu fast la cantina liceului de lângă Poliţie.  

Sârbii s-au distrat cum numai ei ştiu să o facă la petrecerea organizată de Uniunea Sârbilor din România, Filiala Reşiţa. Preşedintele Ivanko Stoicevici a pregătit şi de data aceasta un program deosebit, susţinut de artişti de primă mână ai ţării vecine. Formaţia Bane Vasici, Marinko Rokvici, Gordana Vukelici şi Stojadin Trajkovici Diki au ţinut lumea mai mult pe ringul de dans, până spre orele dimineţii. Peste două sute de persoane au răspuns invitaţiei şi au păşit în Noul An într-o atmosferă de sărbătoare, ceea ce a făcut ca Revelionul sârbesc 2014 să fie o adevărată reuşită. S-au distrat alături de etnicii de peste Dunăre şi foarte mulţi români, prieteni sau pur şi simplu fani ai muzicii sârbeşti.

„A fost o bucurie să ne aflăm împreună într-un astfel de moment de sărbătoare. Revelionul sârbesc a fost un prilej fericit de a petrece şi de a ne simţi bine, dar totodată mă bucur că ştim să ne păstrăm tradiţiile şi să le transmitem mai departe“, a spus Ivanko Stoicevici.

 

banner 970 x 250