VIDEO: Să înceapă distracția cu DJ Limun!

explo 1000x200

Petrecerile electronice continuă și în acest weekend cu muzică Hip-Hop Bass. De data aceasta, un timișorean vine să mobilizeze publicul reșițean.

Astăzi pe reșițeni îi așteaptă un show incendiar sub semnătura lui DJ Limun. Acesta este absolvent de Comunicare și Relații Publice, însă punctul său forte îl reprezintă turntablismul. Fenomenul presupune arta de a manipula sunetele și de a crea muzică folosind instrumente de mixat.

DJ Limun are o bogată activitate turntablistă în spate, colaborări cu numeroși artiști din zona hip-hop, numele lui fiind asociat cu artiști ca Specii, Kazi Ploae, raku, El Nino sau Silent Strike. „DJul Limun este considerat actualmente una dintre forțele proaspete și promițătoare în zona muzicală ce se întinde de la turntablism, hip-hop, glitch și până la ghetto funk și DnB sau breakbeat sau broken beats. Tânărul producător și adevărat entertainer a fost și este prezent pe parcursul anului în mai toată țara, la diverse petreceri și festivaluri, cum au fost TmBase, Delta Music Fest, Iarmaroc, seria J’ai-lectro sau Summer Jam”, anunță organizatorii petrecerii.

Așadar, astăzi, 21 februarie, începând cu orele 11:00 ale nopții, pasionații de muzică electronică sunt așteptați să vină la popicăria din oraș. Intrarea costă 10 lei. Afterparty-ul va fi susținut de Blintzu, reșițeanul care face posibil astfel de momente în oraș.

Foto: hiphopblog.ro

banner 970 x 250