VIDEO. Robu se lansează în muzică! Fostul primar al Timișoarei pregătește și un videoclip

1000x100

Printre reproșurile aduse actualului primar al Timișoarei și activitatea profesională, fostul edil Nicolae Robu are timp și pentru a se dedica pasiunii pentru muzică. Astfel, Robu s-a postat pe Facebook în timp ce interpretează o melodie, cu vocea și la chitară, și anunță că pregătește și un videoclip profesionist.

Nicolae Robu, fost primar al Timișoarei, a revenit la pasiunea pentru muzică. Într-o postare publicată pe pagina sa de Facebook, Robu anunță că a finalizat, în 2021, una din compozițiile sale muzicale mai vechi. Astfel, ajutat de familie, fostul edil a realizat și un filmuleț în care apare interpretând melodia, cu vocea și la chitară, pe care l-a urcat pe rețeaua de socializare.

Această compoziție se cheamă “Dintre sute de catarge”, ca minunata poezie a marelui poet Mihai Eminescu, pe versurile căreia, inspirat de ea, am compus-o. În prima zi din an, zi de repaus, inclusiv pentru mine, am încropit, pe telefon, un suport video pentru piesă, gândit “de uz intern”, adică: la nivelul familiei mele. Ei bine, mă încumet, acum, să fac public “clipul” -acceptați, vă rog, abuzul de limbaj- cu piesa “Dintre sute de catarge” însoțită de suportul video pomenit”, a explicat Nicolae Robu.

Fostul primar al Timișoarei anunță că va pregăti și un videoclip profesionist pentru această melodie.

Vă dezvălui că am în plan un clip adevărat, profesionist, realizat cu specialiști în domeniu. Le mulțumesc tuturor celor de pe generic, pentru contribuțiile lor la “produsul finit”. Mai rar așa o empatie între oameni! Vă urez, dragi prieteni și stimați neprieteni, audiție plăcută și… aștept feedback-uri”, a precizat Nicolae Robu.