VIDEO: Reșițeanul care farmecă publicul prin crearea imposibilului!

Stiri publicitate la Iulius Mall Timisoara po 1000x100px (3) Stiri si Publicitate din Baile Herculane pentru Timisoara si Resita untitled design set 970x90 px

Numele Daniel Paczeika Alexandru nu spune absolut nimic nimănui, însă mulți sunt cei care l-au văzut pe viu la toate evenimentele din ultima vreme. El este cel care ne va reprezenta orașul în ediția următoare a show-ului „Românii au talent”.

Alexandru este un tânăr de 17 ani, elev al Colegiului Național Traian Lalescu din Reșița, iar talentul său este magia. Tânărul  a început să „manevreze” magia din simplă joacă, pe când intrase la liceu. „În clasa a IX-a, câțiva colegi mi-au făcut un truc, iar eu nu m-am prins de acel truc, așa cum li se întâmplă multora. Am crezut că este ceva ireal și așa m-am hotărât să încep să studiez totul despre magie, mentalism sau iluzionism și iată că am ajuns să fac trucuri, am ajuns să iubesc magia” a declarat tânărul.

YouTube video

„Pentru mine nu e important cum fac toate trucurile, pentru mine e important să îi fac pe oameni să creadă în imposibil pentru câteva minute”

De curând, tânărul reșițean a fost prezent la „Balul aviatorilor”, unde a lăsat fără cuvinte o sală întreagă prin trucurile sale, printre care se numără ruptul lingurii prin pipăit sau ghicirea unui număr indicat de o persoană oarecare din sală. La școală, Alexandru este o mică vedetă, fetele fiind înnebunite prin trucurile acestuia. „Absolut toți colegii mă susțin și logic le și place ceea ce fac. Pe fete le vrajesc mereu cu diverse trucuri kinky, iar profesorii mai fac uneori glumițe de genul: ALEX, FĂ CUMVA SĂ ÎȚI CREȘTEM NOTA DIN CATALOG”.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
Stiri din Timisoara Capitala Europeana Culturala, evenimentele continua si in 2024 1000x100 edb

DSC_9809

„Nu vreau să fac o afacere din magie”

Alexandru exersează zilnic diverse trucuri, din dorinţa de a se perfecționa. Scopul lui nu este acela de a face o afacere din magie, ci dorește să se perfecționeze în această pasiune magică. „Afacere?… Nici vorbă. Îmi doresc să mă perfecționez, de aceea exersez în orice moment al zilei, deoarece îmi doresc să devin tot mai cunoscut și să satisfac oamenii prin efectele mele, să le creez o stare de fericire și totodată o stare de frică. De asemenea, anul viitor îmi doresc să particip la Românii au talent. Cu toții cred că am auzit de Cristian Gog, și el a participat la acest show”, a declarat tânărul magician.

YouTube video

Stiri si Publicitate Timisoara, Resita, Hotel Versay aprilie 980x120 px Stiri din Resita si Timisoara banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/