VIDEO. Răfuială ca-n Bronx într-un cartier al Reșiței! Mașini distruse, răngi, bâte și împușcături în miezul zilei!

YouTube video

Un nou episod desprins din filmele cu clanuri mafiote a fost pus în scenă astăzi, pe Calea Caransebeșului din Reșița. Cartierul Catanga, așa cum îl știu reșițenii, a fost punctul zero la orele prânzului, după ce o mașină a fost vandalizată cu pari și bolovani. Oamenii din zonă se plâng de atitudinea polițiștilor care nu și-ar face treaba așa cum se cuvine. Ce spun polițiștii și presupușii vinovați?

Răngi, bâte, bolovani, mașini distruse, scandal și chiar arme de foc! Toate au făcut parte din scenariul unui film devenit realitate în Reșița anului 2019. Pe Calea Caransebeșului, un grup de romi ar face legea, iar nimeni nu intervine, spun locuitorii din blocurile vecine. Oamenii vorbesc chiar de pistoale cu care ar fi fost amenințați, inclusiv astăzi, de față cu Poliția, însă oficial, oamenii legii nu știu nimic despre nicio armă, din moment ce ea nu a fost folosită…

„A fost o sesizare privind faptul că s-ar fi folosit armă și că mai multe persoane și-ar fi aplicat lovituri. Din cercetările făcute de colegii mei, nu se confirmă folosirea unei arme. Nu au fost găsite nici arme, nici vreun cartuș. În schimb, au fost sparte geamurile de la două autovehicule. În continuare se fac cercetări pentru comiterea infracțiunii de distrugere”, ne-a declarat Dinu Nicorici, purtătorul de cuvânt al Poliției cărășene.

Persoanele au fost identificate, iar conflictul a fost aplanat, nu s-a extins, mai spune reprezentantul polițiștilor.

De cealaltă parte, familia arătată cu degetul spune că vinovații trebuie căutați tocmai în tabăra cealaltă. Capul familiei reclamă că ar fi fost împușcat astăzi cu gloanțe de cauciuc în plină stradă, având trei răni: una pe piept, una la cap și o rană la brațul stâng. Așadar, ar fi fost folosită o armă. Bărbatul a refuzat să plece cu medicii de pe ambulanța ajunsă la fața locului de frică, după cum el însuși declară. Ba mai mult, familia sa ar fi cea terorizată, având și ei o serie de plângeri depuse, dar și certificate medico-legale după ce ar fi fost bătuți de mai multe ori.

Contrar spuselor martorilor, reprezentantul Poliției susține că persoanele implicate în scandal vor fi conduse la audieri și că se vor lua măsurile prevăzute de lege.