VIDEO. Polițiștii din Timișoara caută un bărbat care a furat un portofel cu bani și carduri dintr-un cabinet de avocatură

politie azi

Polițiștii timișoreni cer sprijinul locuitorilor în încercarea de a identifica un bărbat care este cercetat într-un dosar penal întocmit pentru furt, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și accesul ilegal la un sistem informatic. 

Bărbatul căutat de polițiști ar fi furat dintr-un cabinet de avocatură situat în Piața Romanilor din Timișoara, în 20 decembrie 2021, un portofel cu mai multe acte personale, carduri bancare și aproximativ 250 de lei.

În aceeași zi, pe seară, bărbatul ar fi folosit cardurile sustrase, efectuând mai multe retrageri de numerar de la un ATM situat pe strada Aleea Studenților din Timișoara. Prejudiciul cauzat se ridică la aproximativ 8.300 de lei.

1000x100 casa brutarului

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana respectivă este rugat să apeleze serviciul de urgență 112 sau dispeceratul Secției 1 Poliție Urbană Timișoara, la numărul de telefon 0256.402.503.

Foto: captură video