VIDEO: Vezi concertul anului 2013 din Banat!

Bucuria reșițenilor din această vară, concertul de amploare al renumitei cântărețe sârboaice, încă face parte din prezent. Deși s-a petrecut anul trecut, în sezonul cald, despre eveniment se vorbește și astăzi.

Au trecut șase luni de când Dragana Mirkovic le-a oferit inima în palmă tuturor celor prezenți la Zilele Orașului Reșița. Timpul a trecut, dar aminitrea unei seri fermecătoare, dominate de petrecere și voie bună, este încă prezentă. Așa se face că pe rețelele de socializare încă apare ecoul acelui eveniment inegalabil.

Pagina oficială de Facebook a  Banatului de altădată a publicat de Sfântul Ioan Botezătorul un videoclip care le amintește tuturor de spectacolul incendiar susținut de frumoasa sârboiacă. „Fără doar şi poate, concertul anului 2013 în Banat a fost cel susţinut de Dragana Mirkovic, la Reşiţa, în faţa a peste 60.000 de spectatori. Felicitări Reşiţa!”, este comentariul celor de la Banatul de altădată.

Alături de acest comentariu, pe pagină mai apare și un videoclip, filmat de o televiziune sârbă, ceea ce dovedește că  evenimentul nu a trecut neobservat nici de concetățenii artistei.