[VIDEO] Muncitorul Reșița, de neoprit pe teren propriu! După Șimand, a venit rândul Devei!

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Dacă în Liga I de futsal, Muncitorul Reșița nu a prea mai simțit gustul succesului, în schimb în Campioantul de Tineret U19, echipa lui Ion Roman și Adi Cârjan este imbatabilă pe teren propriu.

În etapa a patra a Campionatului de futsal tineret U19, Seria a V-a, Muncitorul Reșița a învins la Sala Polivalentă formația Autobergamo Deva, cu scorul de 10-3 (6-2). Pentru echipa reșițeană au marcat: Ioan Takacs (de trei ori), Robert Păvan, Iosif Budai, Nicolae Budai (de câte două ori), Otero Iago (o dată), într-un meci arbitrat de Cosmin Corocan și Roberto Svatsinka. Reșițenii și-au luat astfel revanșa, după ce la Deva au fost învinși cu 5-0.

Muncitorul Reșița se află la a doua victorie din actuala ediție de campionat, după acel 10-2 cu Șoimii Șimand, din etapa a doua. Reșițenii mai au la activ și un rezultat de egalitate, 5-5, pe terenul Informaticii Timișoara, în runda inaugurală a sezonului în curs. Muncitorul Reșița are patru meciuri jucate, dintre care două victorii, un egal și o înfrângere, 25 de goluri marcate și 15 primite. Echipa se bazează și pe trei jucători de la Liga I, Iago, Takacs și Păvan.

YouTube video

untitled design set 970x90 px

În etapa viitoare, echipa reșițeană urmează să primească vizita echipei din Timișoara, actualul lider al Seriei a V-a.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/