[VIDEO] La Reșița vine campioana. „Putem învinge Dinamo!”

În etapa a VI-a a Ligii Zimbrilor, HC Adrian Petrea Reșița va întâlni pe teren propriu campioana en titre Dinamo București, actualul lider al campionatului. Meciul este programat duminică, 2 octombrie, de la ora 16:00, la Sala Polivalentă din Reșița.

Campionii nu au amintiri plăcute de la ultima vizită la Reșița. În sezonul precedent, HC Adrian Petrea a administrat campionilor prima înfrângere a acestora în sezonul regular, ceea ce a mai reușit doar Steaua. Duelul de la finalul săptămânii este prefațat de golgheterul reșițenilor, Ilie Vaidasigan.

„Un meci dificil, contra campioanei României. În toate meciurile dificile, în care am avut cuțitul la os, ne-am mobilizat foarte tare și am demonstrat că putem învinge pe oricine în campionatul ăsta. Acum, chiar dacă este vorba de Dinamo în etapa următoare, sper și cred că vom face tot ce ne stă în putință, să-i învingem încă o dată la Reșița. Nu-mi aduc aminte ca în ultimii patru-cinci ani să fi câștigat la Reșița. Sper să continue tradiția și să câștigăm, chiar dacă întâlnim campioana României. Noi am demonstrat că putem câștiga, chiar dacă am avut în acest început de campionat meciuri bune și mai puțin bune. Putem face un meci și putem câștiga cu Dinamo”, a spus interul stânga al echipei reșițene.

VIDEO: Atmosfera fantastică la Sala Polivalentă, la precedentul duel Reșița – Dinamo