VIDEO. Flagrant: doi bărbați din Timiș, prinși în timp ce preluau colete cu cannabis trimise din Spania

whatsapp image 2022 03 11 at 13.22.57 (1)

Doi bărbați de 51, respectiv 25 de ani, au fost prinși în flagrant, joi, de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara în timp ce preluau pachete vidate de la o societate comercială specializată în transportul de colete, pachete care ar fi conținut, în total, 20 de kilograme de cannabis. În urma investigațiilor a reieșit că pachetele vidate proveneau din Spania.

Bărbatul în vârstă de 51 de ani din Timișoara a fost prins în timp ce prelua pachetele care conțineau 8 kilograme de cannabis. El a fost condus la sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Timișoara pentru audieri. A fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. 

 

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Tot joi, la Lugoj, un tânăr de 25 de ani a fost prins și el în timp ce prelua colete cu 12 kilograme de cannabis. Și în acest caz, pachetele proveneau tot din Spania. Bărbatul este, de asemenea, reținut și va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunile au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. La activități au participat și polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba-Iulia. 

banner 970 x 250