VIDEO. Centrul Cultural Muzeistic spune povestea Aninei!

casinoherculane by sungarden

Anina – în istorie și imagini! Trecutul orașului cărășean poate fi explorat la Centrul Cultural Muzeistic din localitate, unde vizitatorii vor fi întâmpinați de cel mai bătrân locuitor din împrejurimi.

Centrul Cultural Muzeistic din Anina promite o experiență inedită pentru cei care aleg să calce pragul și să cunoască viața orașului așa cum a fost de la începutul timpului. Primul cetățean al localității, Ion de la Anina, în vârstă de aproximativ 40.000 de ani deschide lista atracțiilor oferite de centru. Fiecare încăpere spune povestea unei perioade din trecutul Aninei, a oamenilor care au călcat în acele locuri și care au definit destinul orașului. Mineritul ocupă un loc de cinste pentru, cu un număr ridicat de exponate dedicate exploatării făcute în zonă. Imaginile vorbesc de la sine și invită curioșii la Anina, în Caraș-Severin.

Obiectele personale vechi ale locuitorilor Aninei, cum ar fi fiarele de călcat pe cărbune, fotografiile alb-negru, mașinile de cusut, farfuriile, încălțările, sobele sau paturile conturează atmosfera trecutului. Trenulețul care se plimbă pe macheta orașului traversează punctele cheie ale Aninei, la fel cum vizitatorii trec prin istoria orașului. Centrul Cultural Muzeistic poate fi vizitat zilnic, în intervalul 10.00-16.00.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

1000x100 untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/