VIDEO: Autoutilitară cuprinsă de flăcări pe DN 57, între Anina și Bozovici! Șoferul s-a salvat în ultimul moment!

explo 1000x200

Marți seara, pe DN 57, între Anina și Bozovici, o autoutilitară aparținând unei societăți comerciale de distribuție s-a făcut scrum în urma incendiului provocat de un scurtcircuit la instalația electrică.

Incidentul a avut loc la km 17 din direcția Bozovici-Anina. Autoutilitara unei societăți comerciale de distribuție a luat foc în mijlocul șoselei, conducătorul auto reușind să se salveze în ultimul moment. Șoferul a simțit miros de fum venind din bordul mașinii și a reușit să ia facturile și borseta cu încasările din ziua respectivă,  dar și să evite astfel flăcările ce au cuprins cu repeziciune habitaclul autoutilitarei.

Alertați prin serviciul unic de urgență 112, pompierii de la secția din Bozovici nu au mai putut face nimic, autoutilitara fiind distrusă în totalitate. „O autoutilitară aparținând unei societăți comerciale a ars în totalitate la km 17 de pe DN 57, pe sensul de mers Bozovici-Anina, conducătorul auto reușind să se salveze împreună cu facturile și încasările din ziua respectivă”, a declarat pentru Express de Banat purtătorul de cuvânt al IJP Caraș-Severin, agent șef adjunct, Cecilia Dăneț. Din primele cercetări cauza incendiului pare a fi fost provocată de o defecțiune la sistemul electric al autoutilitarei.

 

sursă foto: facebook.com

banner 970 x 250