Victor Ponta, așteptat cu brațele deschise de liberalul Torma!

Interesul manifestat de oamenii politici de la cel mai înalt nivel față de orașul de la malul Dunării îl măgulește pe Adrian Torma, care este gata să stea la discuții cu toți cei care doresc binele comunității pe care o conduce.

În contextul venirii lui Victor Ponta la Moldova Nouă, edilul de la malul Dunării declară, pentru expressdebanat.ro: „Faptul că, la Moldova Nouă, vin membri ai partidelor politice de la cel mai înalt nivel e un lucru bun pentru comunitate. În primul rând, au posibilitatea să ne cunoască, iar în al doilea rând, avem posibilitatea să le-mpărtășim din planurile noastre. E un lucru benefic pentru a vedea dacă împreună putem aduce modificări în bine pentru Moldova Nouă și Clisura Dunării”.

CITEȘTE ȘI: Primarul Torma, despre afişarea cu pesediștii: „Partidele pot socializa pentru binele comunităţii”

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Activitatea Corinei Crețu, dar și a fostului premier Victor Ponta este văzută cu ochi buni de Torma, sprijinul lor putând fi de mare ajutor orașului Moldova Nouă: „Atât fostul prim-ministru al României, cât și doamna comisar european Corina Crețu, sunt oameni care au ajuns la un nivel foarte înalt în politică și evident că ne pot da sfaturi sau ne pot fi de ajutor în viitorul comunității noastre”, a subliniat edilul.

Adrian Torma e deschis la dialogul cu cei de la Pro România și speră să-i convingă că orașul său merită tot ce e mai bun: „Așa cum am stat deschis cu fiecare dintre reprezentanții partidelor politice, evident, aceeași atitudine o voi avea și la întâlnirea de miercuri, 15 mai, cu reprezentanții Pro România. Sper să-i conving că Moldova Nouă are un viitor, are oameni valoroși, are o natură și multe peisaje, incredibil, de frumoase, iar prin pârghiile pe care le-au deținut, le dețin și, poate, o să le dețină în viitor sperăm să fie deschiși față de această zonă deosebit de frumoasă a României”, a concluzionat primarul din orașul traversat de Dunăre.

Victor Ponta va fi prezent astăzi în Caraș-Severin. Liderul Pro România și staff-ul său electoral vor vizita, printre altele, orașele Bocșa, Reșița și Moldova Nouă.

banner 970 x 250