Viceprimarul Tabără: Programul după care funcționează piețele este total neadecvat

piata iosefin

Piața Iosefin, una dintre cele mai importante piețe din Timișoara, ar trebui să fie deschisă mai mult timp zilnic, susține viceprimarul Cosmin Tabără.

Cosmin Tabără, viceprimarul PNL al Timișoarei, critică programul piețelor din oraș, despre care spune că este total neadecvat. Așadar, liberalul anunță că a solicitat schimbarea lui cu unul „normal”.

La SC Piețe SA a fost un permanent scandal, din păcate nu-l văd stopat atâta timp cât în interiorul societății se întâmplă ce se întâmplă, dar acestea sunt lucruri care vor fi tratate cu altă ocazie. Ce este important în acest moment este faptul că programul după care funcționează piețele este unul total neadecvat, motiv pentru care am cerut conducerii societății să întreprindă toate demersurile pentru a-l schimba cu unul normal, care să fie în interesul cetățeanului, dar și al producătorului/comerciantului”, a declarat Cosmin Tabără.

1000x100 casa brutarului
celtic transilvania 1000x100px

De asemenea, viceprimarul Timișoarei s-a arătat revoltat de faptul că Piața Iosefin este deschisă doar patru ore duminica și a propus un program mai lung.

Este inadmisibil ca duminica Piața Iosefin să aibă program între orele 07.00 – 11.00, astfel încât cel care vinde pâine, spre exemplu, să nu-și poată aproviziona magazinul pentru că ușa halei e închisă, sau cel care cumpără produse să se trezească duminica, cu noaptea în cap… Sau poate e ziua de biserică… Așa că recomand regândirea și schimbarea acestui orar. Propunerea pe care am făcut-o societății, în urma discuțiilor cu producători, comercianți, dar și cumpărători din oraș, a fost ca piața să fie deschisă între orele 06.00 – 14.00 – duminica, 06.00 – 20.00 – de luni până vineri și de la 06.00 – 18.00 – sâmbăta. Trebuie ținut cont de oameni, de nevoile lor și de solicitările lor, acesta este motivul pentru care suntem în administrație”, a afirmat Cosmin Tabără.

banner maxagro