Viceprimarul Lațcău vrea mai multă mobilizare pe șantierul Liceului Tehnologic de Vest din Timișoara

liceul tehnologic de vest din timisoara, in reabilitare

Ruben Lațcău, viceprimarul Timișoarei, nu este mulțumit de modul în care s-a mobilizat constructorul pe șantierul Liceului Tehnologic de Vest.

Lucrările de reabilitare a Liceului Tehnologic de Vest din Timișoara sunt finalizate în proporție de aproape 75%. Cu toate acestea, Ruben Lațcău, viceprimarul Timișoarei, nu este mulțumit de modul în care s-a mobilizat constructorul.

Am cerut constructorului de la Liceul Tehnologic de Vest să grăbească pasul lucrărilor de reabilitare și să le încheie în această primăvară, astfel încât sălile să se umple cu elevi odată cu noul an școlar. Investiția este gata în proporție de 70 – 75%, dar ritmul de lucru nu este deloc satisfăcător. Sunt gata mai multe lucrări: montarea acoperișului, a instalațiilor termice, a corpurilor de iluminat și a instalațiilor de semnalizare și stingere incendii, finisaje interioare, montare țiglă la fațada principală, montare tâmplărie fațade (95%) și altele. Constructorul mai trebuie să monteze ușile interioare, țigla pe fațada interioară, instalațiile sanitare și liftul interior. De asemenea, trebuie să termine montarea parchetului și a gresiei și să execute finisaje la fațade. E evident că ritmul investiției, în valoare de peste 5,6 milioane de lei, fără TVA, trebuie accelerat, mai ales că trebuie recuperat timpul în care lucrările au fost sistate din diverse motive, precum organizarea unei noi licitații, după decesul dirigintelui de șantier. Constructorul a promis o mai bună mobilizare”, a afirmat Ruben Lațcău.

În acest moment, Primăria Timișoara are în derulare investiții în 84 de săli de clasă noi. În cifră sunt incluse săli de sport și săli multifuncționale pentru școli, în zona centrală și în cartiere.

Cuib de vise 1000x100

interior liceul tehnologic de vest din timisoara, in reabilitare4

liceul tehnologic de vest din timisoara, in reabilitare3

liceul tehnologic de vest din timisoara, in reabilitare2

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/