Vii la târgul de nunți de pe Clisură și pleci în vacanță, în Egipt!

mirese in egypt
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Dau startul unui nou sezon și vă trimit în luna de miere. Sala de evenimente Alex, din Moldova Nouă, deschide porțile târgului de nunți, 2024 și vă pregătește o serie de surprize.   

Sala de Evenimente Alex organizează, în orașul de la malul Dunării, târgul de nunți, 2024, care, și în acest an, vă va ține la curent cu ultimele tendințe în tot ceea ce înseamnă agenda unei nunți sau a unui botez.

sala de evenimente Alex Moldova Nouă

Sala de evenimente Alex – Moldova Nouă

Știu cât de mult contează fiecare detaliu pentru reușita unei nunți, botez sau party de majorat, și tocmai în acest sens, scopul evenimentului este de a veni în ajutorul pentru alegerea celor mai bune servicii. Sala de Evenimente Alex vă ajută să vă valorificați timpul pe cât posibil alături de jumătatea voastră, oferindu-vă o gamă variată de servicii, pentru ca cel mai important moment să poată beneficia de grandoarea cuvenită.

Mai exact, cu o singură vizită la Târgul de nunți, veți putea vedea noutățile în ceea ce privește ziua cea mai mare, botezuri, majorate sau petreceri private și vă veți putea alege furnizorii din domeniul destinat evenimentelor: flori, decor de vis, rochii de mireasă, coafură, machiaj, invitații, muzică, foto- video, bar, candy bar, etc.

1000x100 casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

Mai mult decât atât, prin rezervarea locației, pentru oricare din evenimentele importante din viața voastră, chiar în ziua târgului, Sala Alex vă oferă 20% reducere din prețul meniului și un bilet la tombola care vă poate trimite într-un sejur de 7 nopți în Egipt, vacanță asigurată pentru două persoane.

Programul de vizitare al târgului este: sâmbătă 13 aprilie 2024, în intervalul orar: 10⁰⁰ – 19⁰⁰, intrarea este gratuită, iar cei care doresc să își prezinte serviciile și produsele, sunt rugați să-și asigure un loc, sunând la numerele de telefon: 0730 562 715 sau 0728 886 664.

Povestea de succes a unei vieți în doi începe cu Târgul de nunți, de la Sala Alex!

targ nunti lorena ion

Târg nunți – Sala Alex

afis targ nunți sala alex editia 2

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/