„Vestul Sălbatic” la Iulius Town! Expoziție interactivă dedicată copiilor

iulius town timisoara vestul salbatic (3)
po 1000x100px (3)

Exploratori, puneți-vă pintenii în picioare, încălecați pe cai și pregătiți-vă de o nouă aventură în Iulius Town, unde piațeta Intersport a fost trimisă înapoi în timp, în atmosfera din „Vestul Sălbatic”! Expoziția interactiv-educativă are un traseu special, cu elemente de butaforie de excepție, iar micii curioși vor păși în lumea Western și vor afla secretele vieții de cowboy și nu numai.

Praful se ridică, caii nechează, iar exploratorii se întâlnesc în Iulius Town, la expoziția interactiv-educativă „Vestul Sălbatic”, care are loc zilnic până pe 4 aprilie, în intervalul orar 10.00 – 20.00. Copiii cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani sunt așteptați într-o aventură plină de distracție, prin intermediul căreia vor vizita un orășel din prerie, vor explora o mină de aur și chiar vor extrage aur, se vor distra în tabăra cowboy, vor vizita un sat de amerindieni, se vor duela cu bandiții și vor face poze comice cu postere de tip „Wanted”. Elementele de butaforie creează atmosfera din filmele Western, unde micii cowboy se vor simți exact ca adevărații șerifi.

iulius town timisoara vestul salbatic (6)

Turul durează 45 de minute, iar prețul unui bilet este de 15 lei și poate fi achiziționat de la Centrul Info. La finalul călătoriei, toți participanții vor primi diplome pentru curajul de a se aventura în provocarea din „Vestul Sălbatic”.

iulius town timisoara vestul salbatic (2)

Dacă cei mici vor să vină împreună cu prietenii sau colegii și formează un grup de minimum 10 persoane, prețul unui bilet va fi 10 lei. În același timp, se pot face rezervări pentru grupuri la adresa de e-mail rezervari.tm@iuliustown.ro, dar și la numărul de telefon 0729.093.488, în intervalul orar 10.00 – 20.00.

1000x100 casa brutarului

iulius town timisoara vestul salbatic (7)

Expoziția din Iulius Town este o modalitate prin care copiii vor învăța prin joacă, dezvoltându-și astfel curiozitatea prin explorarea universului educativ al civilizației Vestului Sălbatic, bucurându-se și de o experiență distractivă în același timp.

iulius town timisoara vestul salbatic (4)

iulius town timisoara vestul salbatic (5)