Vești bune pentru locuitorii din zona Caransebeșului. Se creează locuri de muncă la Buchin!

Noi locuri de muncă se vor putea crea la Buchin, comună aflată lângă municipiul Caransebeș. Și asta pentru că o firmă este interesată să-și deschidă o afacere, drept care și-a achiziționat terenul și s-a apucat de lucru.

Obiectul de activitate al companiei este producerea de recipiente din plastic, ne precizează primarul comunei Buchin, Gheorghe Coilă.

„Deja am emis autorizația de construcție pentru o hală nouă, pe lângă cea pe care societatea a achiziționat-o deja de la un privat. Vor fi două hale în care își vor găsi de lucru peste 50 de oameni, după cum mi-au spus reprezentanții companiei Guala Dispensing SRL, din Chișineu Criș, județul Arad, autorizația de construcție, pe suprafața cumpărată de la Pădure Fructe SRL.”, ne-a declarat primarul comunei Buchin, o comună cu un buget pe anul în curs de 5,6 milioane de lei, ceea ce înseamnă 2.747 de lei pe cap de locuitor.

Guala Dispendig SRL, cu obiect principal de activitate fabricarea articolelor de ambalaj din material plastic, oferă consumatorilor din întreaga lume ambalaje de înaltă calitate și inovatoare de peste 60 de ani. Guala Dispensing din județul Arad se află în topul firmelor italiene din România, cu un capital social la finalul lui 2018 de aproape 650.000 de euro, ocupând locul II în top, după o firmă italiană care-și desfășoară activitatea în județul Buzău.