Vești bune de la București pentru locuitorii comunei Măureni!

brian

În urma vizitei făcute zilele trecute în capitală, primarul Brian Filimon vine cu noutăți de la Compania Națională de Investiții și Ministerul Dezvoltării. Două dintre investițiile de suflet ale primarului, care însumează două milioane de euro, sunt tot mai aproape de realizare.

Am fost să discut despre proiectele actuale și despre studiile de fezabilitate pe care dorim să le mai depunem la Compania Națională de Investiții. Spre bucuria noastră, sala de sport de 1,5 milioane de euro este la licitație, firmele înscrise și-au depus deja ofertele și așteptăm să se întâmple același lucru și pentru grădinița în valoare de 500.000 de euro, care în două săptămâni va fi urcată și ea pe SICAP. Aceste două obiective se vor realiza la Măureni, însă am purtat discuții și pentru parcul pe care dorim să-l facem la Șoșdea.”, ne-a declarat primarul comunei Măureni.

Primăria Măureni lucrează în prezent la studiile de fezabilitate pentru două solicitări care se află deja depuse la Compania Națională de Investiții. Este vorba despre reabilitare – modernizare, extindere și dotarea Căminul Cultural din Măureni, și despre reabilitare, modernizare – extindere și dotare la Școlii cu clasele I-VIII din aceeași localitate.

1000x100 casa brutarului
celtic transilvania 1000x100px

În periplul său prin București, primarul din Măureni s-a oprit și la Ministerul Dezvoltării, unde a purtat discuții cu secretarul de stat Daniel Surdu pe marginea proiectelor aflate în derulare și a celor viitoare pe care Brian Filimon urmează să le depună pe Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” și care vizează modernizarea drumurilor comunale.

banner maxagro