Veste proastă pentru Dunca: Lucian Ionescu poate deveni de mâine consilier județean

Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean Caraș-Severin de vineri, 18 iunie, este trecută și cererea de demisie din funcția de consilier a lui Nicolae Grindeanu, membru PSD. Fostul inspector școlar general și consilier județean în mai multe mandate se retrage din administrație pe considerente de sănătate.

La alegerile locale din toamna anului trecut, sub umbrela social-democrată s-au regăsit candidați din PSD, Pro România, ALDE și PNȚCD. Potrivit algoritmului, locul lui Grindeanu ar trebui luat de următorul pe listă, Ionela Kovacs, care de ceva timp domiciliază în București. Acest lucru îi permite unui reprezentant al PNȚCD să acceadă în Consiliul Județean. Este vorba de Lucian Ionescu (Fish), dar care va trebui să demisioneze din funcția pe care o ocupă acum în cadrul Direcției Județene de Drumuri Caraș-Severin, cu ai cărei angajați președintele Consiliului Județean se judecă încă de la începutul mandatului său.

Dacă se va ajunge aici, cu siguranță că Romeo Dunca va avea viață grea în următorii trei ani cu Lucian Ionescu, unul dintre cei mai vehemenți contestatari ai săi în cele nouă luni de mandat!

leader board 728 x 90 px