„Venim să cucerim cele trei puncte”

Stadionul „Gloria” din Govândari găzduiește vineri, cu începere de la ora 14:00, meciul din etapa a 15-a a Ligii a III-a de fotbal dintre echipa gazdă şi liderul FC Caransebeș.

Dacă în tur era considerat a fi un derby, prin prisma pozițiilor din clasament ale celor două formații, locul unu pentru gugulani, respectiv locul doi pentru reșițeni, în momentul de față lucrurile s-au schimbat radical în ceea ce îi privește pe „copiii Reșiței”, care se află doar pe locul zece. FC Caransebeș a învins greu în tur, pe stadionul „Balta Sărată”, cu un gol înscris în prelungirile partidei, însă acum e favorită clară.

Oficialii grupării din Govândari recunosc superioritatea echipei din Caransebeș, însă sunt pregătiți să facă un meci bun mâine. „Este un meci foarte greu, jucăm cu liderul, însă noi ne-am pregătit foarte bine pentru acest joc. Sper să fie un meci de sfârșit de an favorabil echipei Gloria Reșița, avem nevoie de puncte. Din păcate, avem niște probleme de lot, dar sperăm să trecem peste aceste probleme până la ora jocului”, a declarat Gabriel Stănucă pentru www.expressdebanat.ro.

1000x100 casa brutarului

În schimb, cei din Caransebeș se tem doar de starea proastă a terenului, dar sunt pregătiți să obţină cele trei puncte puse în joc, indiferent de condițiile suprafeţei de joc. „Deși ne aflăm pe primul loc în clasament, noi considerăm acest meci a fi un derby, pentru că mereu putem spune că a fost un așa-zis derby între Caransebeș și Reșița. Va fi un meci pe care noi îl vom trata cu toată seriozitatea, cunoaștem dăruirea cu care evoluează cei de la Gloria, i-am bătut greu în tur. Respectăm conducătorii Gloriei și ceea ce încearcă să facă. Din câte am auzit, terenul se află în niște condiții foarte proaste, însă același teren este pentru amândouă echipele. Din fericire pentru noi, în lotul echipei FC Caransebeș nu sunt probleme și venim la Reșița pentru a lua cele trei puncte și a ne respecta poziția din clasament” a declarat pentru Express de Banat managerul sportiv al echipei FC Caransebeș, Sorin Boiangiu.