Vela: Proiectul Nedeia, principalul motiv pentru care Romeo Dunca a venit la Consiliul Județean!

dunca vela munte
untitled design set 970x90 px

Lui Romeo Dunca i-a fost garantată dezvoltarea domeniului schiabil Nedeia ca să candideze pentru șefia Consiliului Județean Caraș-Severin!

Președintele PNL Caraș-Severin, senatorul Marcel Vela, îi acuză și el pe unii dintre social-democrații cărășeni că obstrucționează dezvoltarea turismului în Munții Banatului, mai exact pe Muntele Mic și pe Nedeia. Totodată, a dezvăluit la Express Live că s-a folosit de domeniul schiabil Nedeia pentru a-l determina pe Romeo Dunca să intre în politică și în administrația publică. Practic, i-a spus omului de afaceri de la acea vreme că, devenind președinte al Consiliului Județean, ar putea realiza ceea nu a reușit ca investitor privat.

„Comunele Obreja și Brebu nu vor sa achieseze la preluarea marelui proiect Nedeia. Atunci când Romeo a candidat și am discutat cu el de ce vine la Consiliul Județean, argumentul principal a fost că, dacă vine la Consiliul Județean, – și așa l-am convins să vină – poate să realizeze acel proiect de pe Nedeia, care să îl predea Consiliului Județean. Culmea, cine se opune ca acel proiect să fie predat Consiliului Județean? Doi colegi de la PSD, de la două primării. Mai e și acel drum pe care Romeo tot îl propune să treacă la Romsilva în patrimoniul CJ și tot se votează împotrivă. În Zăvoi sunt și colegi care fac politică în PSD, votează împotriva lor!”, a comentat Marcel Vela.

Ceva mai norocos e Nelu Popa, spune liderul liberalilor cărășeni, și asta pentru că principala miză a pesediștilor ar fi șefia Consiliului Județean Caraș-Severin, mai puțin Primăria Reșița, unde ar fi total descurajați. „Dacă domnul Popa era președintele CJ, nu votau nici Semenicul, pentru că meciul a fost la nivelul Consiliului Județean. Aici este tentat PSD-ul, că la Reșița nu cred că se gândește vreun pesedist că va câștiga în fața domnului Popa. La Consiliul Județean e această atmosferă pe care o provoacă contestatarii domnului Dunca, preferă circul mediatic crezând că, pus la zid, domnul Dunca va pierde voturi. Să știți că cetățenii sunt mai deștepți decât politicienii și văd când cineva este victimizat, acuzat. Sunt atât de mulți investitori, atât de multe locuri de muncă pe care acea zonă le poate oferi județului, venituri din impozite, din TVA și blochezi acel drum doar că ai ceva cu Dunca sau cu familia lui? Mi se pare absurd!”, a mai spus Marcel Vela.

 

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/