Vedetele Playboy pe Cheile Nerei!

po 1000x100px (4)

Organizatorii Rocker’s Challenge au planuri mari pentru promovarea Banatului Montan. Pe lângă cele două festivaluri rock de la Gârnic și Sasca, agenda evenimentelor de pe Cheile Nerei este plină de nume cu rezonanță în showbizul românesc.

După ce Cătălin Scărlătescu a căutat secretele străbune ale bucătăriei tradiționale, iar Lena Rohozneanu și Aurora Marchesani s-au dezbrăcat de inhibiții în cadre de o frumusețe unică, un alt nume mare din industria muzicală românească va promova patrimoniul natural al Cheilor Nerei pe coperta de iunie a revistei Playboy. Una dintre locațiile în care vedeta a fost fotografiată a fost cascada Șușara, iar blonda focoasă va putea fi admirată în toată splendoarea ei odată cu apariția numărului de luna viitoare a revistei pentru bărbați.

Conceptul Rocker‘s Challenge a luat naștere din dorința de a promova atât natura cărășeană cât și potențialul turistic de care județul dispune. Cele două festivaluri rock de la Gârnic și Sasca Montană sunt doar o verigă din întregul concept. Tot pentru promovare, a apărut și pensiunea Rocker‘s Inn de la Sasca, iar ideea de pensiune se va concretiza cât de curând și la Gârnic.

Playboy-Romania-December-2013 playboy

Nici partea vestimentară nu a fost omisă de organizatori. Pentru că turistul vine pe Cheile Nerei pentru muzică bună, frumusețile incredibile ale naturii, dar și amintiri pe care să le achiziționeze și să le ducă acasă, a luat naștere și o linie vestimentară inspirată din folclor și din universul muzicii rock. De gurmanzi s-a ocupat Cătălin Scărlătescu, care a căutat în înscrisurile vechi cu rețete ale bunicilor.

Când vine vorba despre ochiul curios al turistului care caută frumusețea în colțurile unice de natură bănățeană, conceptul Rocker‘s Challenge a ales să prezinte portofoliul natural dintr-o altă perspectivă. Astfel, cele mai voluptoase și sexi trupuri și-au etalat calitățile primite tot de la natură, în cadrele verzi de pe Cheile Nerei. Ultima apariție care va urca în costumul Evei pe coperta Playboy din iunie este o cântăreață cu renume în showbizul românesc. Organizatorii shootingului țin încă secret atât numele vedetei, cât și picanteriile shootingului sexi de pe Chei.

playboy cheile nerei playboy cheile nerei

 

Săptămâna aceasta a avut loc un nou shooting Playboy în Parcul Național Cheile Nerei. Este vorba de data aceasta despre o cântăreață cunoscută din România, care va apărea pe coperta Playboy din luna iunie. Nu îi putem dezvălui încă numele. Pentru noi astfel de pictoriale au o importanță deosebită, având în vedere notorietatea revistei Playboy, pentru că astfel se promovează județul și Parcul Național”, a explicat Radu Anderca, inițiatorul conceptului Rocker‘s Challenge.