Vechi, dar frumos! Obiecte de artă şi decoraţiuni vintage unicat la Târgul de Antichităţi de la Herendeşti

targ vintage
1000x100 (1)

Cea de a IV-a editie a Târgului de Antichităţi, organizat de Nistor Expo Art în colaborare cu Primăria Victor Vlad Delamarina, îşi deschide porţile pentru iubitorii de artă, antichităţi, design retro, dar şi pentru cei pasionaţi de automobilele de epocă.

Pe parcusul a două zile – 15 şi 16 octombrie – între orele 10 și 17, câteva zeci de expozanţi de decoraţiuni vintage şi obiecte de colecţie vor fi prezenţi la sediul firmei Nistor Expo Art, din localitatea Herendesti, nr. 202, oferind vizitatorilor posibilitatea de a achiziţiona exponate unicat.

„Vă aşteptăm cu drag pe toţi cei care apreciaţi arta sau sunteţi pasionaţi de designul retro. Sunt convins că fiecare operă reprezintă un capitol important al vieţii mele şi am încredere că va pune în valoare casele colecţionarilor în care vor ajunge”, a declarat Dan Nistor, reprezentantul organizatorilor.

expressheadergeneral (1)

Cu o istorie de peste 20 de ani, Nistor Expo Art s-a impus pe piaţa decoraţiunilor vintage, oferind iubitorilor de artă piese unicat, care se disting prin rafinament şi eleganţă.