Vasile Stângă: „M-a impresionat publicul reșițean“ (VIDEO)

explo 1000x200

Președintele secției de handbal de la CSM București, fostul mare handbalist al României, Vasile Stângă, a fost prezent vineri seara în Sala Polivalentă din Reșița, pentru a asista la meciul al doilea din play-off-ul Ligii Naționale, dintre echipa sa și HC Adrian Petrea.

Bucuros pentru a doua victorie în play-off în fața Reșiței și calificarea în semifinale, Vasile Stângă a apreciat însă echipa lui Adrian Petrea și publicul reșițean. CSM București a învins cu 2-0 la general pe HC Adrian Petrea Reșița și s-a calificat în semifinalele Ligii Naționale, unde se va confrunta cu Potaissa Turda. Handbaliștii reșițeni vor lupta pentru locurile 5-8, primul adversar întâlnit fiind HC Odorhei. Faza a doua a play-off-ului se desfășoară tot după sistemul „două victorii din trei jocuri”. Conform programului, HC Adrian Petrea și HC Odorhei se vor întâlni în primul meci în Ardeal, pe 8 mai.

„Noi nu prea avem spectatori la București. M-au impresionat spectatorii de aici, de la Reșița, într-un mod foarte plăcut. Cunosc regulamentul de handbal, asta este un lucru extraordinar”, a spus Vasile Stângă.

Fostul „tunar” a analizat și starea actuală a handbalului românesc. Concluziile, în materialul video de mai jos.

banner 970 x 250