Vara nu s-a încheiat la Văliug! Poveștile de neuitat se scriu la Yaya

yaya văliug eveniment
Stiri publicitate la Iulius Mall Timisoara po 1000x100px (3) Stiri si Publicitate din Baile Herculane pentru Timisoara si Resita untitled design set 970x90 px

Soare, plajă, mâncare și party până în zori, cu trei DJ. Nu ratați un weekend de poveste la Ponton Yaya Văliug!

Dacă toamna pare că și-a intrat bine în drepturi și mulți cred că s-a spus „La revedere!” petrecerilor de pe malul lacului Văliug, ei bine Yaya Văliug cheamă oastea la distracție și în acest weekend, când se preconizează temperaturi de peste 35 de grade.

Uitați de alte planuri și bucurați-vă de câteva zile în inima naturii, pe malul lacului Gozna, în compania unei băuturi răcoroase, a unor preparate culinare de top și alături de prietenii dragi vouă. La Yaya Văliug sezonul estival nu s-a încheiat, din contră, acum va fi mai în forță ca oricând. DJ-ii EROS, ALLI și THE DEEPER vor fi la butoane pentru ca petrecerea să răsune peste munți și peste văi.

ponton yaya

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
Stiri din Timisoara Capitala Europeana Culturala, evenimentele continua si in 2024 1000x100 edb

All day, all night! Nebunia continuă la Yaya Văliug!

A fost o vară fabuloasă, pe pontonul exclusivist al celor de la Yaya, iar această toamnă promite la fel de mult. Din agendele voastre nu trebuie să lipsească data de 9 septembrie, când se dă startul unei alte mega petreceri, dar și a unei zile de neuitat în fantasticul Banat. Fițe, șampanie fină, pe ritmuri nebune ale DJ-lor consacrați, la nivel național, dar și internațional. Accesul la party –  First Release tickets = 30 lei https://cooltix.com/ro/event/64f7775688c35520e5476832 și Gate Tickets = 50 lei.

 

Stiri si Publicitate Timisoara, Resita, Hotel Versay aprilie 980x120 px Stiri din Resita si Timisoara banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/