Vara „loviturilor” pentru tinerii fotbaliști timișoreni. Încă un jucător face pasul spre Liga I

Vara aceasta, tinerii jucători de fotbal din Timișoara au un adevărat exo spre Liga I. La FC Botoșani a ajuns Denis Haruț, Cosmin Bîrnoi dă probe la același club, iar Andrei Dumiter a ajuns la Sepsi OSK. Radu Motreanu va face și el pasul spre prima ligă, și nu oriunde, ci la echipa de pe locul 5, Astra Giurgiu.

Motreanu va lucra cu Dan Alexa, antrenor care, atunci când era la ACS Poli, l-a mai văzut la lucru ca junior. Fundașul dreapta are 20 de ani și are avantajul că mai este eligibil U21 încă un sezon. Motreanu aparține în continuare de ACS Poli, club de unde merge la Giurgiu sub formă de împrumut. La seniori, tânărul fotbalist a mai jucat la Nuova Mama Mia Becicherecu Mic, ASU Poli și ACS Poli. În sezonul trecut, a jucat la ambele Poli.

În tur, a evoluat pentru ACS Poli. A fost folosit în 16 partide, dintre care 13 ca titular. Apoi a trecut sub formă de împrumut la ASU Poli, unde a bifat opt apariții, șapte ca titular. Fotbalistul este prezent deja la Giurgiu, la antrenamentele Astrei și va pleca cu echipa în cantonamentul din Slovenia.