Valea Cenchii creează locuri de muncă pentru caransebeșeni!

explo 1000x200

Noi investitori sunt interesați de municipiul Caransebeș, orașul care atrage de câțiva ani buni cele mai importante investiții din județ.

Comisia de investiții a Primăriei Caransebeș a analizat o solicitare din partea unei firme cu capital privat care dorește alocarea unui teren în zona Valea Cenchii. Lotul în suprafață de 5000 de m.p. a fost alocat în baza hotărârii de Consiliu Local care prevede facilitățile oferite de municipalitate celor care doresc să investească în zona Caransebeș. Astfel, investiția va trebui începută într-un an de zile de la alocarea terenului și trebuie finalizată în maximum 2 ani de zile, iar terenul  va putea fi achitat în 12 luni. Potrivit planului de afaceri, investitorul va construi o hală de 2400 de m.p., parcare și utilități în vederea amenajării unui atelier de vopsitorie auto, atelier de reparații auto, stații ITP și salon de prezentare auto.

Vom avea în cel mai scurt timp prestări servicii auto de calitate într-o zonă unde dorim să se dezvolte și un parc industrial prin crearea de noi locuri de muncă”, ne-a precizat primarul Marcel Vela.

Cea mai recentă investiție la Caransebeș va începe producția în luna ianuarie. Au fost create astfel 30 de noi locuri de muncă pentru tinerii din municipiul de pe Timiș și Sebeș, care vor lucra în domeniul stomatologiei.

D&D Politec din Germania va produce la Caransebeș instrumente medicale, stomatologice, pietre de polizat și șlefuit, precum și dispozitive, aparate și instrumente medicale.