Vacanță prelungită pe Valea Cernei. De Rusalii e mare party la Grand Hotel Minerva Resort & Spa

minerva
casinoherculane by sungarden

Ce înseamnă o vacanță perfectă? Mâncare bună, odihnă, terapii anti stres, tratament, liniște și confort. Dar și multă distracție și voie bună. Pentru toate acestea garantează cel mai select hotel din Băile Herculane: Grand Hotel Minerva Resort&Spa.

Pentru că ne așteaptă o nouă vacanță prelungită, cu ocazia sfintelor sărbători de Rusalii, micul colț de paradis din Băile Herculane s-a pregătit pentru sutele de turiști care vin să se bucure de o vacanță perfectă. Într-un colț de natură paradisiacă, o locație confortabilă și cu cel mai amabil personal, toate pentru ca sejurul  să fie unul memorabil.

rusalli minerva

În aceeași notă elegantă, așa cum deja și-a obișnuit clienții, Grand Hotel Minerva pune la bătaie un pachet de 5 stele, pentru toți oaspeții, atât din țară, cât și din străinătate:

– activități pentru copii, cu animatori profesioniști
– petrecere în fiecare seară, cu program de muzică LIVE
– FULL ACCES SPA ( în intervalul 9-21 ) bazine, saune, hidromasaj, plajă
-demipensiune/pensiune completă bufet suedez
– SHOW de LIVE COOKING

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

și multe alte surprize pe care, încă, le puteți afla apelând numerele de telefon: 0770 949 389, 0770 941 511 sau 0770 945 105

Vara aceasta se poartă SPA-ul, se poartă liniștea, odihna, se poartă Minerva. O oază pentru relaxare unde ai acces NELIMITAT GRATUIT la SPA – bazin semi-olimpic pentru adulți, bazin copii, băi Kneipp, jacuzzi, plajă, hammam, saună finlandeză, salină, biosaună, saună cu infraroșii.

Și pentru că de cele mai multe ori familia este nucleul ce îți oferă siguranță și iubire, de aceea când iei o decizie pentru familia ta, miza este cu atât mai mare. Oferă celor dragi: siguranță, liniște, confort și timp de calitate într-o vacanță de neuitat la Grand Hotel Minerva Resort & Spa.

minerva 2

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/