Vacanță prelungită în inima munților. Operatorii de turism nu și-au închis porțile

Sezonul estival și vacanța mare au rămas deja o amintire pentru mulți, dar operatorii de turism nu și-au închis definitiv porțile, chiar dacă luni sună clopoțelul pentru prima zi de școală. Cabana Claris promite o vacanță prelungită la poalele Muntelui Semenic.

„În fiecare perioadă a anului suntem destinaţia perfectă pentru celebrarea evenimentelor speciale din viaţa turiştilor noştri. Fie că vorbim de tabere recreative, team building-uri, petreceri de familie – nunţi, botezuri sau alt gen de evenimente, Cabana Claris poate face ca timpul petrecut aici să rămână una dintre cele mai frumoase amintiri”, a spus Mihaela Stoica, administratorul cabanei.

Cu pachete promoționale imposibil de refuzat, echipa de la Claris îi așteaptă pe micii turiști să se bucure în continuare de taberele recreativ-educaționale, motivând copiii că „eșecul duce la succes”, încurajându-i să-și exprime ce își doresc cu adevărat de la viață, ținând cont de oportunitatea lor de a se ridica și de a face o diferență. De asemenea, cele mai reușite întâlniri de afaceri pot fi organizate în cadrul aceleiași  unități hoteliere. Prin structura sa, Cabana Claris este recomandată evenimentelor business premium, team-building-urilor de management, training, dar și altor tipuri de activități corporate în afara biroului.

leader board 728 x 90 px

Drumeții montane, jocuri și concursuri, focuri de tabără, excursii, seminarii, întâlniri educative, modă, actorie, tenis de masă, şah, table, dartz sunt doar câteva dintre ofertele gazdelor, care le pun la dispoziția oaspeților. Și pentru că taberele au rolul de a educa, managerul -Trainer & Coach – Mihaela Stoica, membră a John Maxwell și activă în grupul Elite Business Women, a pregătit pentru cei interesați sesiuni de dezvoltare personală, ce își vor avea activitatea tot în stațiunea Crivaia, la Cabana Claris.

„Pasionată de organizare, manager la Cabana Claris Crivaia, îmi place să aduc oamenii împreună. În această direcție am investit timp și energie în propria mea dezvoltare personală cu dorința de a ridica serviciile oferite și de a face ceva diferențiator, reprezentativ pentru ceilalți. Visul meu a fost  să administrez nu doar o simplă locație! Aceasta fiind poziționată într-un mediu excelent de natură, purificator, astfel că din dorința mea de a adăuga valoare cât mai multor persoane și a îndruma copiii spre un viitor cât mai frumos, am devenit coach și trainer. Fiecare dintre noi este programat să obțină succesul, pacea și liniștea dorită, e nevoie doar de a ne depăși limitele, de a ieși din zona de confort și prin îndrumarea potrivită vom reuși să ne îndeplinim visele!”, sunt afirmațiile pe care și le atribuie tânăra antreprenoare.

„Vă aștept într-un mediu prielnic, înconjurat de pădure, apă și izvoare pentru a ne îndeplini visele și a ne adăuga valoare reciproc”.

Informații și rezervări se pot face numărul de telefon 0752.915.955 sau pe site-ul http://www.hotel-claris.ro/.