„Va trebui să se sesizeze Procuratura”. Blocarea roților continuă în Timișoara

Timișorenii care își lasă mașinile peste noapte în parcările private din oraș, în general la marile magazine, se plâng în continuare de practica blocării roților. Nicolae Robu spune că justiția trebuie să intervină, iar în acest sens chiar instituția pe care o conduce a făcut o sesizare.

Sunt blocate roțile mașinilor care nu respectă regulamentul de parcare, care este limitat ca și timp, pentru perioada efectuării cumpărăturilor. Chiar dacă nu toți șoferii respectă acest lucru, primarul spune că oricum nu e legal ca firme private să facă asta, iar apoi să încaseze bani pentru deblocare. „Este o activitate ilegală. Nu știu dacă nu s-a făcut deja o sesizare către Procuratură. Așa a rămas discuția cu domnul director general, Culiță Chiș (n.r. de la Direcția Generală de Urbanism și Dezvoltare Urbană). Va trebuie să se sesizeze Procuratura, pentru că noi nu putem interveni fizic.”, a spus primarul Timișoarei.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Edilul a mai spus că nu încurajează nerespectarea regulamentelor de parcare. „Noi nu suntem protectorii persoanelor necivilizate, ci ai persoanelor care înțeleg să respecte regulile orașului, că trebuie să parchezi în condițiile în care este permis. Dar nu putem tolera că poate veni cine dorește, să desfășoare o activitate care intră în contradicție cu legea. Este o activitate ilegală și noi nu o putem tolera.”, a mai adăugat Robu.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/