Va prinde culoare toată Secția de Pediatrie de la Caransebeș. Cuibul de Vise garantează pentru asta!

pediatrie cbes 2
Cuib de vise 1000x100

Din Cuibul de Vise se întrevede un viitor mai bun pentru copiii noștri. Secția de pediatrie de la Caransebeș va fi renovată complet. 

A trecut aproape 1 an de când Secția de Pediatrie a Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș a prins culoare, sub bagheta magică a oamenilor cu suflet din Cuibul de Vise din patria gugulanilor, iar acum sunt din nou puși pe fapte mari. De ce? Pentru că așa sunt ei, niște visători, cu aripi și ale căror planuri au prins contur. Și pentru că se apropie ziua de 1 iunie, ziua în care-i sărbătorim pe copii, Cuib de Vise vine cu un nou proiect, mai exact o continuare a celui de acum un an: renovarea întregii Secții de Pediatrie a Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș.

„Cei care aveți copii și ați ajuns acolo, știți bine condițiile. Vrem că această secție să devină una care să-i primească cu căldură pe cei mici, iar condițiile să-i ajute să se recupereze mai repede și să nu le instaureze teama de spital. Pentru ei totul este o joacă și, de aceea, vrem o lume colorată acolo, pentru ei. 

Aducem culoare și speranță în Secția de Pediatrie a Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș!

Noi visăm, ne asumăm acest proiect și vom face tot ce ne stă în putință pentru a renova și cealaltă aripă a secției. Ne dorim să împlinim și acest vis, împreună, pentru copiii noștri, pentru copiii orașului nostru, pentru a demonstra că se poate”, transmite Adina Pasere, omul care a dat viață Asociației Cuib de Vise.

pediatrie cbes

„După ce am terminat de renovat Secția de Pediatrie Infantilă și Psihiatrie Pediatrică, tot ce ne dorim este ca întreaga secție de Pediatrie să arate la fel, sau măcar să aibă acea podea colorată, care le place atât de mult copiilor. Așa că ne-am gândit că cel mai frumos cadou pentru ei, de 1 iunie, ar fi să finalizăm și restul secției. Acolo saloanele au primit culoare datorită unor oameni cu suflet ce s-au implicat în renovarea lor, dar holul , băile și restul cabinetelor arată destul de trist, ținând cont că e vorba despre copii aici.

Haideți împreună să le oferim acest cadou lor, copiilor!” a mai transmis Adina.

STPT job 1000x200

Și de această dată sunt invitați toți oamenii cu suflet, să se implice alături de ei și să facă parte din acest proiect colorat, care să aducă puțină bucurie copilașilor bolnăviori. Pentru ca acest proiect să se realizeze, asociația are nevoie de sprijinul semenilor, care pot susține proiectul prin donații. Suma necesară pentru a acoperi cheltuielile de parchet medicinal, tâmplărie pvc, și zugrăveală se ridică la aproximativ 30.000 €, iar fiecare ajutor, implicare și donație este de mare ajutor și foarte binevenită. Donațiile se pot face în conturile:

RO93CECEB00030RON2012811
RO60CECEB000C1EUR2012816
RO56CECEB000B8USD2012821

sau îi puteți contacta la numerele de telefon: 0766.872.630 & 0760.495.004

cuib de vise spital caransebeș

cuib de vise spital caransebeș

cuib de vise spital caransebeș

cuib de vise spital caransebeș

cuib de vise spital caransebeș

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/