Va ajunge la Oţelu Roşu unul din cele 2300 de microbuze școlare puse la bătaie de Ministerul Educației?

Primarul orașului Oțelu Roșu speră ca, în urma întâlnirii cu ministrul Educației să poată ajuta elevii de la Liceul Bănățean din localitate, care trebuie să beneficieze de condiții decente de transport spre și dinspre școlile din orașul de pe Bistra.

Luca Mălăiescu spune că a depus la Ministerul Educației Naționale documentația necesară pentru solicitarea unui microbuz școlar.

„Noi, la Liceul Bănățean, avem un microbuz vechi de 11 ani, nu se mai închid ușile bine. Am făcut solicitarea și acum așteptăm și veștile bune. Știu că sunt cereri mult mai multe decât microbuze la nivel de țară, dar argumentația noastră stă în faptul că sunt peste 550 de copii care fac naveta de pe toată Valea Bistrei la liceu. Dar gândiți-vă că sunt patru microbuze, trei de la primăriile de pe Valea Bistrei și unul de la Oțelu Roșu, care duc și aduc copii zilnic la școlile din Oțelu”, spune primarul Luca Mălăiescu.

Reamintim că ministrul Ecaterina Andronescu a anunțat că, după votarea bugetului, peste 2300 de microbuze vor fi distribuite pentru elevii din mediul rural care fac naveta la oraș.