Va aduce PMP liniștea în Consiliul Județean? „Circul trebuie să înceteze”

voina lucian (2)
banner publicitar

După aproape 3 ani de scandaluri și prea puține rezultate în Consiliul Județean Caraș-Severin, tot mai mulți oameni politici ajung la concluzia că așa nu se mai poate. Este și motivul pentru care au apărut discuțiile despre crearea unei majorități PNL – PMP.

Întâlnirea dintre președintele PNL Caraș-Severin, Marcel Vela și liderul PMP Caraș-Severin, Lucian Voina i-a surprins pe mulți, mai ales în contextul în care, la nivel județean, PMP are un protocol cu PSD, iar poziționarea în cadrul ședințelor nu este deloc una apropiată de liberali. Cu toate acestea, se pare că există un motiv comun: liniște și proiecte pentru binele cărășenilor.

„Am răspuns invitației domnului senator Marcel Vela de a participa la o discuție prealabilă vizavi de formarea unei majorități. Dar vorbim doar despre o discuție, nimic concret deocamdată. Vom vedea dacă va avea și o finalitate. Oricum, circul din Consiliul Județean trebuie să înceteze la un moment dat și să existe o stabilitate și în județul nostru. Acelea numai ședințe nu sunt.”, a declarat Lucian Voina pentru Express de Banat, după ce Marcel Vela a postat un anunț cu privire la discuțiile purtate în weekend cu președintele PMP Caraș-Severin.

Întrebarea firească este: s-a adus în discuție și cedarea uneia dintre funcțiile de vicepreședinte în schimbul stabilității? „Nu am ajuns la nivelul la care să discutăm despre așa ceva.”, ne-a răspuns Lucian Voina.

Întâlnirea dintre cei doi lideri politici a avut loc în weekend, iar următoarea ședință de Consiliu Județean este programată pentru joi, 27 iulie, când este posibil să vedem primele rezultate ale „tratatului de pace” inițiat de Marcel Vela. „Cred că timpul nu este prea prietenos, este cam scurt ca să se așeze unele lucruri în sensul ăsta, dar vedem, nu spunem «nu» niciodată.”, a completat președintele PMP.