UVT, premiată cu trofeul pentru educație la Gala Națională a Asistenței Sociale

universitatea de vest din timisoara
1000x100 Cuib de vise 1000x100

Trofeul este oferit pentru al doilea an consecutiv Universității de Vest din Timișoara. 

A zecea ediție a Galei Naționale a Asistenței Sociale a avut loc marți la Ateneul Român din București. Evenimentul își propune să transmită un mesaj cu privire la conştientizarea contribuţiilor din domeniul social şi nevoia acţiunilor ulterioare.

În cadrul galei, premiul pentru educație a fost oferit, pentru al doilea an consecutiv, unui cadru didactic din Universitatea de Vest. De această dată Elenei Loreni Baciu – cercetător recunoscut în domeniul asistenței sociale. Ea este din 2005 cadru didactic titular la Departamentul de Asistență Socială de la Facultatea de Sociologie și Psihologie din UVT.

La secțiunea de educație și formare, premiul a fost câștigat de Loredana Marcela Trancă, coordonatoarea activităților de practică de specialitate de la Departamentul de Asistență Socială, titulara cursurilor dedicate persoanelor cu dizabilități, cu experiență în proiecte naționale și internaționale din domeniu.

STPT job 1000x200

„Premiul obținut de Departamentul de Asistență Socială al Facultății de Sociologie și Psihologie din UVT reprezintă un indicator al calității actului de educație oferit studenților noștri de la ciclurile de licență, masterat și doctorat. Gala Națională a Asistenței Sociale reprezintă un cadru reprezentativ pentru cele mai importante proiecte naționale și internaționale din domeniu, iar recunoașterea meritelor școlii timișorene de asistență socială, oferită prin premierea doamnei lect.univ.dr. Loredana – Marcela Trancă, este o binemeritată confirmare a valorii activității din acest departament al UVT.”, a spus Marilen Pirtea, rectorul UVT.

Prin Departamentul de Asistență Socială a Facultății de Sociologie și Psihologie, Universitatea de Vest din Timișoara pregătește de peste 30 de ani profesioniști care oferă sprijin specializat persoanelor cu probleme sociale și comunităților vulnerabile. Asistenții sociali se formează aici prin cursuri de sociologie și psihologie, medicină socială, legislație, dezvoltare comunitară și politici sociale.

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/