UVT organizează 28 de concursuri pentru elevi. Beneficiile câștigătorilor

studenti in fata universitatii de vest din timisoara

Prin intermediul facultăților sale, Universitatea de Vest din Timișoara organizează 28 de concursuri pentru elevi, în 17 domenii de studii universitare în care derulează programe de studii. 

Elevii din întreaga țară se pot înscrie gratuit la toate concursurile organizate de UVT. Detaliile organizatorice precum și regulamentul de desfășurare a fiecărui concurs pot fi consultate aici.

Domeniile în care se desfășoară concursurile sunt: Arte vizuale, Chimie, Biologie, Geografie, Drept, Științe Economice, Educație fizică și sport, Fizică, Filologie, Istorie, Matematică – Informatică, Muzică, Teatru și artele spectacolului, Științe ale educației, Asistență socială, Psihologie și Sociologie.

Cuib de vise 1000x100

Elevii care vor obține rezultate bune la concursuri pot beneficia de condiții speciale în procesul de admitere, în acord cu regulamentele privind organizarea și desfășurarea procesului de admitere ale facultăților UVT.

Concursurile sunt parte din programul integrat „UVT pentru elevi”, în cadrul parteneriatului pe care universitatea îl dezvoltă cu mediu preuniversitar. Acesta se adresează elevilor din întreaga țară și este format din sesiuni de pregătire pentru examenul de bacalaureat, concursuri dedicate elevilor, webinare de dezvoltare personală și consiliere individuală în carieră.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/