USR-PLUS Caraș-Severin așteaptă rezultatele finale. „Vom duce mai departe mesajul alianței”

Alianța USR-PLUS rămâne în stand-by până la aflarea rezultatelor finale, speranța fiind în votul românilor de peste granițe și în marja de eroare. Indiferent care va fi deznodământul, membrii alianței duc mesajul mai departe și își canalizează atenția pe alegerile din 2020.

Un rezultat deloc confortabil pentru membrii Alianței USR-PLUS. Cele 6 nu sunt ușor de recuperat, dar nici imposibil, spun reprezentații cărășeni ai celor două partide.

„Așteptăm rezultatele parțiale de la ora 21.00 și rezultatele finale care vor cuprinde și votul din diaspora. Cert este că ne-am aflat în fața unei prezențe foarte mari la vot, în fața unei prezențe istorice în diaspora, acolo unde a fost un adevărat festival al democrației. Așteptăm să vedem rezultatul final ca să putem comenta exact pe rezultat. Deocamdată încă suntem încrezători, deși șansele sunt destul de mici. Cert este că în continuare noi vom urma drumul nostru și obiectivele noastre sunt alegerile locale și alegerile parlamentare din 2020, unde vom continua să ducem mai departe mesajul alianței”, ne-a declarat Andrei Plujar, președintele USR Caraș-Severin.

„Alianța USR-PLUS a dovedit că rămâne una dintre principalele forțe politice din România. Suntem la jumătatea drumului, anul viitor urmează alegeri și mai importante. Avem o șansă reală să obținem rezultate bune la alegerile locale și parlamentare. Le promitem românilor un program de guvernare care să răspundă aspirațiilor lor și o echipă de oameni competenți, în frunte cu Dacian Cioloș. Le mulțumim tuturor alegătorilor care și-au pus speranța în alianța dintre PLUS și USR, asigurându-i că am înțeles mesajul lor. Așteptăm rezultatele oficiale de mâine”, ne-a transmis Daniel Toma, președintele PLUS Caraș-Severin.