USR Moldova Nouă votează pentru un președinte fără legături cu vechea clasă politică

Mizând pe ideea „Cine votează devreme, departe ajunge”, șefa filialei USR Moldova Nouă, Doina Vrăjitor, a fost prezentă la secția de votare nr. 295 din Pojejena imediat după deschiderea urnelor pentru a-și exercita dreptul.

Sătulă de haosul politic în care a fost târâtă România în ultima vreme, Vrăjitor a mers astăzi la vot cu gândul de a creiona un viitor mai bun: „Am votat pentru viitorul copiilor noștri! Am votat pentru un președinte implicat, fără legături cu vechea clasă politică”.

Spre deosebire de alte localități în care prezența la vot lasă de dorit, șefa USR Moldova Nouă a subliniat că, cel puțin în comuna Pojejena, oamenii au luat în serios subiectul alegerilor prezidențiale: „În prima parte a zilei, prezența la vot este de aproape 30%. Sperăm, mai târziu, ca oamenii să participe în număr cât mai mare la urne și asta pentru că de votul lor depinde cum va fi văzută România atât în interior, cât și în exterior”, a declarat, pentru expressdebanat.ro, președintele Organizației USR Moldova Nouă.