Unsprezece ONG-uri din Timișoara primesc subvenții de la primărie

ong-uri subventionate de primaria timisoara
Cuib de vise 1000x100

Primăria Timișoara a decis să ofere subvenții unui număr de unsprezece ONG-uri care vin în sprijinul persoanelor vulnerabile.

În ultima ședință a Consiliului Local Timișoara a fost aprobată lista asociațiilor și fundațiilor implicate în sprijinirea persoanelor vulnerabile care vor primi subvenții în anul 2024.

Prin Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara venim în sprijinul cetățenilor cu servicii sociale esențiale și acordăm beneficii pentru a ajuta persoanele vulnerabile să depășească provocările sociale cu care se confruntă. Suntem dedicați consolidării legăturilor în comunitate și lucrăm împreună cu organizații ale societății civile și alte entități pentru a asigura sprijinul necesar. Astfel, DAS, împreună cu alte 11 organizații vor răspunde nevoii de servicii sociale menite să sprijine persoanele aflate în dificultate, prevenirea și combaterea riscului de excluziune socială, creșterea calității vieții și promovarea incluziunii sociale”, a informat Primăria Timișoara.

Lista asociațiilor și fundațiilor care vor primi subvenții în anul 2024 cuprinde unsprezece organizații. Acestea sunt acreditate pentru furnizarea de servicii sociale. Sunt oferite 21 de servicii sociale licențiate.

publicitate si promovare in ziar

Valoarea totală a subvențiilor propuse pentru 2024 este de 16,2 milioane de lei, susținând astfel 849 de beneficiari ai serviciilor subvenționate.

Lista cu organizațiile subvenționate este disponibilă AICI!

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/