Universitatea Reșița caută a treia victorie

Handbalistele de la CS Universitatea Reșița se deplasează la sfârșitul acestei săptămâni la Sfântu Gheorghe, pentru un nou meci oficial din Divizia A, Seria B.

Elevele antrenorului Cristian Busuioc vor disputa un joc de campionat după trei săptămâni și caută al treilea succes consecutiv din acest an. Universitatea Reșița are punctaj maxim în retur, după cele două victorii din tot atâtea posibile, cu Mureșul Târgu Mureș (echipă venită din Liga Națională) și cu CSM Slatina (pretendentă la promovare), iar acum țintește a treia victorie consecutivă din acest an, chiar dacă va fi vorba de un meci în deplasare. Echipa pregătită de Cristian Busuioc va întâlni sâmbătă, 13 februarie, de la ora 11, pe Sepsi SIC Sf. Gheorghe, în etapa a XV-a a Diviziei A de handbal feminin, Seria B. Pentru acest meci, din păcate, nu tot lotul formației reșițene este valid.

„Ne deplasăm cu gândul de a obține a treia victorie consecutivă în acest an și sper să o și obținem. Vrem să facem un meci bun și să mai obținem încă trei puncte. Din păcate, nu avem tot lotul valid. Sunt indisponibile Gianina Iung și Beatrice Kovari, iar Adriana Voina încă se resimte după entorsa de gleznă din meciul cu Slatina”, ne-a spus prof. Cristian Busuioc.

Universitatea Reșița abordează meciul de la Sfântu Gheorghe de pe poziția a cincea a clasamentului, cu 24 de puncte.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/