Unitățile de cazare și restaurantele – „sub lupa” DSVSA Caraș-Severin

restaurante

DSVSA anunță controale în zonele de agrement și în unitățile de alimentație publică, în perioada premergătoare minivacanței de 1 Mai.

Inspectorii Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Caraș-Severin intensifică controalele, în perioada 24 – 30 mai, în zonele turistice și în unitățile de alimentație publică din județ, pentru prevenirea apariției toxiinfecțiilor alimentare.

„Pentru prevenirea toxiinfecțiilor alimentare în zonele de agrement, în localitățile de interes turistic pentru minivacanța de 1- 6 mai, inspectorii noștri vor efectua controale în restaurante și alte unități în care se prepară și se servesc mâncăruri gătite, precum pizzerii, cantine, cofetării, patiserii, pensiuni turistice, supermarket-uri, magazine alimentare, unități mobile de comercializare a alimentelor, precum și în puncte gastronomice și, după caz, în târgurile și expozițiile cu vânzare”, spune dr. Pavel Borchescu, directorul DSVSA Caraș-Severin.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/