Unde-s mulți puterea crește. PNL are un nou membru!

Astăzi, 11 septembrie, Flavius Balasoiu, consilier din partea UNPR, a decis să profite de Ordonanța de Urgență dată de PSD care permite migrația politică și a înaintat Primăriei Moldova Nouă opțiunea de a se alătura grupului de consilieri ai Partidului Național Liberal.

Adrian Torma, președintele filialei PNL Moldova Nouă, crede că mișcarea domnului Flavius Balasoiu este una de bun augur. Și asta pentru că, spune el, este important să faci parte dintr-o echipă cu care te identifici.

Ai în minte un țel, un obiectiv. Fă primul pas! Domnul Balasoiu a luat astăzi o decizie înțeleaptă în interesul cetățenilororașului. În calitate de președinte al PNL Moldova Nouă îl felicit pentru opțiunea de a se alătura echipei noastre și sunt convins că va fi un lider al partidului, dar mai ales al noii generații de oameni politici ai orașului. Decizia lui este un act de curaj și demnitate, care cu sigurană va mai fi urmat și de către alți cetățeni din Moldova Nouă. Îl primim cu brațele deschise și suntem convinși că împreună vom construi o echipă puternică în interesul cetățenilor din Moldova Nouă“.

Acesta este mesajul pe care liderul Torma Adrian îl transmite tuturor celor care doresc să facă parte dintr-o echipă luptătoare, dar nu găsesc curajul necesar pentru a face acest pas.

Membrii PNL Moldova Nouă și-au exprimat și bucuria pentru faptul că în oraș se simte tot mai bine trendul schimbării și al unei echipe conduse de un puternic lider politic, PNL Moldova-Nouă deschizânduși porțile către cei care vor să scrie istorie pentru oraș.