Unde mai zburăm iarna asta? Wizz Air are destinații directe din Timișoara spre Germania, Italia, Spania, Franța, Marea Britanie, Israel, Belgia și Danemarca!

Aeroportul Internațional Timișoara anunță că, odată cu trecerea la ora de iarnă, intră în vigoare un nou orar al zborurilor. Compania aeriană Ryanair introduce un nou zbor, iar compania Eurowings introduce cel de-al patrulea zbor pe destinația Stuttgart! Care sunt celelalte noutăți?

În ceea ce privește cursele interne, compania aeriană Ryanair introduce un nou zbor, în zilele de luni și vineri, spre și dinspre capitală. În total, începând cu săptămâna aceasta, vor fi disponibile 84 de curse săptămânale, spre și dinspre București – Otopeni, operate de cele două companii aeriene, Tarom și Ryanair. Compania Tarom a păstrat și în programul de iarnă cursele spre/dinspre Iași, cu o frecvență de 3 zboruri pe săptămână.

Compania Ryanair va opera, în continuare, cursele spre București și Bergamo, iar Lufthansa va avea 4 curse zilnice spre Frankfurt am Main și München.

Pe destinația Stuttgart, compania Eurowings introduce cel de-al patrulea zbor, în ziua de duminică. Compania aeriană Wizz Air are destinații directe din Timișoara spre Germania, Italia, Spania, Franța, Marea Britanie, Israel, Belgia și Danemarca.

În medie, aproximativ 270 de curse aeriene de pasageri decolează sau aterizează la Timișoara, în fiecare săptămână. La acestea se adaugă alte 48 de curse săptămânale de transport marfă, spre sau dinspre Köln, Budapesta, Katowice, Cluj, Nürnberg și München.

Singura cursă charter de vacanță, care va fi disponibilă parțial și în programul de iarnă, pe ruta Timișoara-Hurghada, va fi operată până în 7 noiembrie, în fiecare zi de joi.

Sursa foto: zanzibar.ro