Una zice, alta face! Șeful CJ Timiș se lăuda că va da oameni afară, dar de fapt angajează mai mulți

Se fac noi angajări în Consiliul Județean Timiș. În plenul din această săptămână a fost aprobată noua organigramă a instituției, care prevede suplimentarea posturilor cu cel puțin 14. Asta în condițiile în care Alin Nica, șeful CJ Timiș, susținea în urmă cu un an că este nevoie de reducerea personalului din instituție.

Alin Nica, șeful Consiliului Județean Timiș, una zice și alta face. În urmă cu un an, Nica declara că instituția pe care o conduce poate funcționa „liniștit cu cel puțin 10% mai puțini angajați decât în prezent”. În realitatea, organigrama CJ Timiș aprobată în 2021 a prevăzut reducerea unui singur post.

Iată că nici în acest an nu se va tăia din numărul de posturi. Miercuri, în ședința Consiliului Județean Timiș a fost votat un proiect de hotărâre cu privire la aprobarea „structurii organizatorice și a Statului de funcții ale aparatului de specialitate” al instituției. Practic, noua organigramă prevede suplimentarea posturilor cu cel puțin 14.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

La data de 1 februarie 2021, Alin Nica spunea că instituția poate funcționa cu 10% mai puține posturi decât în prezent. La un an de zile de la această declarație, a fost suplimentată organigramă cu cel puțin 14 posturi. Sunt de acord că organigrama este apanajul conducerii CJ Timiș, dar vedem o oscilație în ceea ce privește construcția ei. În aceste condiții, PSD se va abține de la acest vot”, a declarat, în plen, Călin Dobra, consilier județean PSD și fost președinte al CJ Timiș.

Și aleșii județeni de la Pro România s-au abținut de la vot, dar în final noua organigramă a fost aprobată. Aceasta a obținut 20 de voturi „pentru”.

banner 970 x 250