Un turc și-a înjunghiat doi conaționali la Timișoara

Un scandal s-a iscat între trei turci, într-o parcare pentru camioane de lângă Timișoara. Doi dintre ei au ajuns la spital.

Cei trei străini au consumat alcool, au început să se certe, iar unul dintre ei a scos un cuțit și i-a lovit pe ceilalți doi.

„S-a reţinut că la data de 17.08.2022, în jurul orei 21.00, în timp ce se aflau în parcarea de tiruri din Vama Pitt, situată pe Calea Torontalului, km 6, Timișoara, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan, inculpatul K.K. ar fi lovit de mai multe ori persoana vătămată S.S. cu un cuțit tip briceag, cauzându-i leziuni traumatice care i-au pus viața în primejdie și care necesită pentru vindecare 25 de zile de îngrijiri medicale și imediat, în aceeași împrejurare, ar fi agresat și persoana vătămată Y.A., aplicându-i și acesteia lovituri cu cuțitul tip briceag, vizând zone vitale ale corpului și cauzându-i leziuni traumatice care necesită pentru vindecare 15 zile de îngrijiri medicale. Atât inculpatul, cât și cele două persoane vătămate sunt cetățeni turci”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

Inculpatul a fost reținut pentru o perioadă de 30 de zile.

 

banner 1000 x 100 hd